BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit  en geel met groot en klein licht. BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit  en geel met groot en klein licht. BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit  en geel met groot en klein licht.
BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit  en geel met groot en klein licht. BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit  en geel met groot en klein licht. BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit  en geel met groot en klein licht.
BA21D 6 t/m 24 volt in kleur warm wit en geel met groot en klein licht.
1 Reviews | Review toevoegen
Voor auto en motorfiets en brommer.

Artikelnummer

BA21D.30.OO.180

€ 38,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Voordeel van deze lamp:

- Heeft een eigen unit in het lamp gebouwd, waardoor de bestaande unit niet wordt gebruikt. Geeft daarom altijd een fel lichtbeeld met groot en dimlicht.
- Lichtbeeld in de koplamp toch mooi gevuld.
- Verbruikt maar 8 watt en geeft licht voor 40 watt.


Technische gegevens:

 - 6 en 12 volt (bereik 5.5 t/m 15 volt)
 - verbruikt 8 watt
 - kleur licht warm wit
- voor massa negatief en positief
- geeft groot en klein licht 
- totale lengte 71 mm / diameter lamp 28 mm

Opmerking: Lampen alleen maar gebruiken bij installaties met spanningsregelaar en accu.
Lampen kunnen veelal bij wisselspanning gebruikt worden maar de spanning is moeilijk af te regelen, er ontstaan tussen door piek spanningen waardoor de led verlichting defect gaat. Daarom kunnen we geen garantie meer gegeven op wisselstroom installaties.


LET OP: Dit product is niet voorzien van een ( geldig) CE keurmerk en mag derhalve niet als exterieurverlichting ( buitenzijde van het voertuig ) toegepast worden op de openbare weg. Het product mag enkel als interieurverlichting en/of enkel op privé terrein of gesloten circuit gebruikt worden. Indien anders wordt gebruikt is dit op eigen risico van de consument. Kort gezegd “Niet toegestaan door de RDW voor gebruik op de openbare weg” Dit geld voor alle led verlichting die vervangen wordt voor gloeilampen.

Sorteren op:

Review toevoegen
Filip - 24-05-2021 22:39

* Algemeen: lamp voelt stevig aan, wat opvalt is de ‘lens’ vooraan die allicht voor een soort vergrootglaseffect moet zorgen;
* Plug and play: lamp past perfect in de fitting en in de lamp zelf (ondanks de gotere afmetingen, alleszins groter dan de originele gloeilamp);
* Lichtopbrengst: de bundel is zeer geconcentreerd, zodat van de zijkant je eerder een gelig licht ziet, maar recht er voor heb je heel wat licht. Door de bundeling zie je van de zijkant bv nauwelijks dat je switcht tussen dim-en grootlicht. Uiteraard zie je dat voor de lamp wel goed;
* Mijn batterij is nog niet zo oud, maar hangt al een jaar aan ongebruikt een druppellader: spanning onbelast ergens rond de 6,25V – met contact aan en koplamp rond de 6,1V (zonder ondersteuning van de dynamo); zo zijn ook de foto’s gemaakt.Kortom deze lamp gaat voldoen voor het gros van de verplaatsingen, zeker met een betere batterij en/of draaiende motor. Ik gebruik de motor heel weinig, en zelden ’s avonds, doel is vooral overdag gezien worden zonder de batterij leeg te rijden (dynamo is maar 40W). Bedoeling is om de motor tegen de vakantie volledig rijklaar te maken zodat ik de verlichting eens wat verder kan testen. Ik laat de lamp dus voorlopig even zitten. Prijs/kwaliteit lijkt me dit dus een aanvaardbaar product; uiteraard is de levensduur nog te bekijken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

HarrieABC Webshop

www.harrieabc.nl                                                NL31 RABO 0307 0300 08
Huismanstraat 22                                                KvK No: 66419727

6851GT  Huissen                                                   BTW No: NL001528870B81
tel: 06-20500994                                                    Email: harrieabc@live.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies