Remlicht als knipperlicht te gebruiken, zogenaamd Amerikaans systeem ( Clign-o-Mat ) Remlicht als knipperlicht te gebruiken, zogenaamd Amerikaans systeem ( Clign-o-Mat )
Remlicht als knipperlicht te gebruiken, zogenaamd Amerikaans systeem ( Clign-o-Mat ) Remlicht als knipperlicht te gebruiken, zogenaamd Amerikaans systeem ( Clign-o-Mat )
Remlicht als knipperlicht te gebruiken, zogenaamd Amerikaans systeem ( Clign-o-Mat )
0 Review | Review toevoegen
Voor o.a. Citroen, 2CV, Renauld, Volkswagen Kever enz.

Artikelnummer

Clign-o-Mat

€ 0,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

PAS OP NIET BIJ ONS TE KOOP.

Veiliger rijden

Rijden in een klassieker is en blijft een groot genoegen. Ook andere mensen – waaronder  medeweggebruikers – worden er vrolijk van. Althans, meestal. Zo kennen wij, als berijders van oude 2CV’s en Tractions, de keerzijde van de hoog gemonteerde clignoteurs aan de zijkant van de carrosserie: andere automobilisten zien ze vaak niet. Dit levert nog wel eens gevaarlijke situaties op en, helaas, geïrriteerde automobilisten.

De oplossing: Clign-o-Mat

Veel eigenaren van klassieke auto’s monteren zelf extra clignoteurs of extra remlichten op hun kostbare bezit. Begrijpelijk, maar zelden met een fraai resultaat. Een moetje, dat is het. Wij wilden hier niet aan beginnen en bedachten de Clign-o-Mat: een oplossing die gebruikmaakt van de bestaande (rem) lichtunits en naast het originele elektrische 6 of 12 volt systeem wordt aangelegd, zodat de kabelboom niet wordt aangetast. Het uiterlijk van uw klassieker blijft dus geheel origineel, ook voor het oog.
 

Hoe werkt de Clign-o-Mat?

De Clign-o-Mat regelt dat ook het remlicht knippert als u richting aangeeft. Stel, u gaat linksaf. De linker clignoteur én het linker remlicht knipperen nu samen. Trapt u vervolgens op de rem, dan gaat het rechter remlicht branden en blijft het linker remlicht knipperen. Nóg beter zichtbaar wordt het als er LED-lampjes zijn gemonteerd. Toegegeven, dat is een kleine knieval wat betreft originaliteit, maar het resultaat is zowel verbluffend als stralend. Kijk maar eens naar het filmpje. Overtuigd? Dan leveren wij de Clign-o-Mat desgewenst ook inclusief LED-lampjes.

Montage en levering

De Clign-o-Mat – moderne technologie in een ouderwets jasje – wordt op een onopvallende of onzichtbare plek gemonteerd, bijvoorbeeld tegen het schutbord of in de kofferruimte. Voor 2CV’s, Tractions en vroege Alpines wordt de Clign-o-Mat geleverd met een passende draadboom naar de achterlichten. Voor andere klassiekers en oldtimers is er een universele Clign-o-Mat in 6 en 12 volt uitvoering, inclusief tie-wraps, schroeven en een heldere montage-instructies.

Ga naar de Webwinkel van Clign-o-Mat waar u alles kunt vinden en met goede uitleg. Klik op onderste adres:
 

https://www.clign-o-mat.nl/

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

HarrieABC Webshop

www.harrieabc.nl                                                NL31 RABO 0307 0300 08
Huismanstraat 22                                                KvK No: 66419727

6851GT  Huissen                                                   BTW No: NL001528870B81
tel: 06-20500994                                                    Email: harrieabc@live.nl

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies